A grill begyújtása

Pár perc alatt kész a parázs

  1. Rakja halomba a szenet a grill egyik felébe.
  2. Helyezze áram alá a gyújtót és tartsa a halomhoz úgy, hogy a gyújtó hegye HOZZÁÉRJEN a grillben a faszénhez.
  3. Nyomja meg a gombot. Mikor már szikrázni kezd a szén - kb. 15-30 másodperc elteltével - húzza el a gyújót 10 - 20 centiméterre úgy, hogy az továbbra is ugyanarra a pontra irányítódjon kb. 60 másodpercig.

Használjon jó minőségű szenet vagy brikettet grillezéshez, mi a tölgyfából készültet szeretjük, javasoljuk.

Így használja a gyújtót, hogy még hamarabb kész legyen a parázs a grillezéshez.

Gyújtsa be a grillt a fenti utasitások szerint. Mikor a szén elkezd lánggal égni, lassan 10-20 centiméterre távolítsa a gyújtót. Tartsa nyomva a gombot és továbbra is iranyítsa ugyanarra a pontra a gyújtót.

A szén mennyiségétől és minőségétől függően csak néhány perc szükséges ahhoz, hogy tökéletes parazsat készítsen a grillezéshez.

Megrendelés